Husarská roláda
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 1/2 kg vepřového bůčku, 30 dkg předního hovězího masa, 15 dkg cibule, kmín, mletý pepř, mletá paprika, 2 stroužky česneku, 10 dkg měkkého salámu, 4 dl vody, 3 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěný bůček rozřízneme na plát, rozklepeme, hovězí maso semeleme s cibulí, přidáme kmín, pepř, papriku, utřený česnek se solí, na kostičky nakrájený salám a promícháme. Směsí potřeme plát masa, zavineme, převážeme nití, osolíme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme doměkka. Část vypečeného sádla slijeme, šťávu vyrestujeme, zaprášíme moukou, osmahneme a provaříme. Přidáme vypečené sádlo.