cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Floridské vepřové kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1/2 lžíce oleje, 10 dkg kuřecích jater nakrájených na malé kousky, 1/2  cibule nakrájená na kousky, 1/2 lžička zázvoru, 1/2 lžička tymiánu, 115 dkg slaniny nakrájené na kostičky, 1/2 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř, kolečka pomeranče a anasasu na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz V pánvi rozpálíme a osmažíme slaninu, přidáme nakrájená játra, krátce podusíme a osolíme. Směs vyndáme, ale pánev s tukem si schováme. Mezitím si v kotletách ostrým nožem nařízneme kapsy, do nich dáme směs jater a slaniny a párátkem kapsy uzavřeme. Kotlety osolíme a opepříme, poprášíme moukou a osmažíme s cibulí na tuku ze slaniny asi 3 minuty na každé straně. Přidáme zázvor a tymián, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Podáváme ozdobené plátky pomeranče a ananasu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2183x    verze pro tisk

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové