cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Džuveč vepřový

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového bůčku, sůl, 4  cibule, 3 lžíce čubricy, 4 stroužky česneku, 3  rajčata, 2  papriky, 1/2  lilek (místo paprik, nebo cuketa), 20 dkg rýže, 3 šálky vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kousky, posypeme solí a čubricou, přidáme hrubě nakrájenou cibuli a česnek (po případě prášek) a upečeme v troubě. Před dopečením přidáme nakrájenou papriku, rajčata, popř. lilek (nebo malou cuketu), podlijeme vodou, zasypeme rýží a pečeme, až rýže změkne. Pak posypeme čubricou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3421x    verze pro tisk

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové