cpt. Cook
 

Bambuchy z Valašska

Bosáky

Bramborové halušky s brynzou a slaninou

Bramborové halušky s brynzou I.

Bramborové halušky s brynzou II.

Bramborové halušky s brynzou III.

Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným

Bramborové knedlíky s masovou nádivkou

Bramborové kynuté knedlíčky

Bramborové kynuté koblihy plněné uzeným masem

Bramborové smažené knedlíčky

Bramborové šišky I.

Bramborové šišky II.

Bramborové šlejšky

Bramborové špekové knedlíky se zelím

Bramborový závin

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fialové noky v sýrovém krému

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg fialových brambor, 215 dkg hladké mouky dvounulky, 1/2  vejce, sůl,

na sýrový krém: 3 dkg másla, 3.15 dkg hladké mouky, 3 dl mléka, 10 dkg gorgonzoly dolce, 15 dkg gorgonzoly picante, lískový ořech podle chuti, pažitka

zkopírováno z http://www.tacos.cz Gnocchi připravte podle základního receptu gnocchi step by step. Rozložte si je na moukou vysypaný plech a přiveďte k varu velké množství osolené vody.

www.tacos.cz V hrnci rozpusťte máslo, přidejte mouku, promíchejte vařečkou, přilijte mléko a smetanu a promíchejte, pak přidejte na kousky nakrájenou gorgonzolu. Po rozpuštění do krémové konzistence vypněte oheň a přiklopte.

www.tacos.cz Uvařte noky, a když vyplavou na povrch, sbírejte je děrovanou naběračkou a smíchejte se sýrovým krémem. Ozdobte čerstvou pažitkou a nahrubo nasekanými lískovými oříšky.

vloženo 20.03.2022    zobrazeno 568x    verze pro tisk

Formanské halušky

Gefilte
(Plněné knedlíčky s pažitkou)

Gnocchi step by step