cpt. Cook
 

Bambuchy z Valašska

Bosáky

Bramborové halušky s brynzou a slaninou

Bramborové halušky s brynzou I.

Bramborové halušky s brynzou II.

Bramborové halušky s brynzou III.

Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným

Bramborové knedlíky s masovou nádivkou

Bramborové kynuté knedlíčky

Bramborové kynuté koblihy plněné uzeným masem

Bramborové smažené knedlíčky

Bramborové šišky I.

Bramborové šišky II.

Bramborové šlejšky

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Bramborové špekové knedlíky se zelím

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  18 dkg slaniny, 30 dkg housek, 6 dkg másla, 3  žloutky, 90 dkg brambor, 12 dkg hrubé mouky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu a housku rozkrájíme na kostky, osmažíme a dáme vychladnout. V míse utřeme máslo, přidáme žloutky (jeden po druhém) a dobře zatřeme, přidáme vařené studené brambory, hrubou mouku, sůl a housku a uděláme knedlíky. Zavařujeme do vařící slané vody a podle velikosti vaříme 5-8 minut od bodu varu. Podáváme se zelím nebo salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3700x    verze pro tisk

Bramborový závin

Fialové noky v sýrovém krému

Formanské halušky

Gefilte
(Plněné knedlíčky s pažitkou)

Gnocchi step by step