cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bambuchy z Valašska

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.2 kg brambor, hladká mouka, vejce, sůl, vepřové sádlo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvařené brambory ustrouháme, přidáme mouku, vejce, trochu soli a vše zpracujeme v polotuhé těsto. Těsto vykrajujeme lžící namočenou v horkém omastku a v něm je smažíme. Podávat můžeme buď k masu, nebo jako samostatný pokrm, případně sypané tvarohem a cukrem nebo brynzou. K tomu kysané mléko.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2957x    verze pro tisk

Bosáky

Bramborové halušky s brynzou a slaninou

Bramborové halušky s brynzou I.

Bramborové halušky s brynzou II.

Bramborové halušky s brynzou III.

Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným

Bramborové knedlíky s masovou nádivkou

Bramborové kynuté knedlíčky

Bramborové kynuté koblihy plněné uzeným masem

Bramborové smažené knedlíčky

Bramborové šišky I.

Bramborové šišky II.

Bramborové šlejšky

Bramborové špekové knedlíky se zelím

Bramborový závin

Fialové noky v sýrovém krému

Formanské halušky

Gefilte
(Plněné knedlíčky s pažitkou)

Gnocchi step by step