cpt. Cook
 

Asparagi alla milanese
(Milánský chřest)

Cibule na smetaně

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cibule plněná

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  cibulí (větších, pokud možno stejně velkých), 1/2 kg mletého masa, 1/2  žemle, 1/2 dl mléka, 1/2  vejce, sůl, mletý pepř, 15 dkg tuku, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Velké cibule oloupáme a povaříme asi pět minut v osolené vodě. Pak je vyjmeme, seřízneme víčko, vyloupneme střed a naplníme. Náplň si připravíme takto: k umletému masu přidáme housku namočenou v mléce a vymačkanou, sůl, pepř i vejce a vše dobře promícháme. Naplněné cibule přikryjeme víčkem cibule a dusíme postavené vedle sebe v kastrole na tuku asi půl hodiny. Občas trochu podlijeme. Těsně před dokončením zaprášíme moukou a dodusíme. Podáváme se zeleninovým salátem nebo s kapiemi nakrájenými nadrobno nebo s nakládanými okurkami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2063x    verze pro tisk

Cibule s vejci

Cibule zapečené s modrým sýrem

Cibulové závitky

cuketkova spálená cibule

Gratinovaná čekanka v šunce

Holandský gratinovaný chřest se sýrem

Chřest na maďarský způsob

Chřest Napoleon

Chřest po maďarsku

Chřest po vídeňsku

Chřest s frankfurtskou zelenou omáčkou

Chřest s jemnou omáčkou

Chřest s octem

Chřest vařený

Chřest vařený

Chřest vařený po polsku

Chřest vařený s dušenými houbami