cpt. Cook
 

Asparagi alla milanese
(Milánský chřest)

Cibule na smetaně

Cibule plněná

Cibule s vejci

Cibule zapečené s modrým sýrem

Cibulové závitky

cuketkova spálená cibule

Gratinovaná čekanka v šunce

Holandský gratinovaný chřest se sýrem

Chřest na maďarský způsob

Chřest Napoleon

Chřest po maďarsku

Chřest po vídeňsku

Chřest s frankfurtskou zelenou omáčkou

Chřest s jemnou omáčkou

Chřest s octem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřest vařený

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg chřestu, 6 dkg oleje, 3 lžíce strouhanky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Čerstvý chřest očistíme, stáhneme opatrně slupky směrem dolů od hlavičky, abychom ji nepoškodili; hořké konce odkrojíme, chřest svážeme do malých svazečků, vložíme do vařící slané vody a podle velikosti vaříme 15-30 minut. Stisknutím konců stonků poznáme, je-li měkký, opatrně vyjmeme na síto, aby se hlavičky nepolámaly. Okapaný chřest dáme na mísu, posypeme osmaženou strouhankou a pokapeme horkým máslem. Možno podat i se strouhaným sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2713x    verze pro tisk

Chřest vařený

Chřest vařený po polsku

Chřest vařený s dušenými houbami