cpt. Cook
 

Asparagi alla milanese
(Milánský chřest)

Cibule na smetaně

Cibule plněná

Cibule s vejci

Cibule zapečené s modrým sýrem

Cibulové závitky

cuketkova spálená cibule

Gratinovaná čekanka v šunce

Holandský gratinovaný chřest se sýrem

Chřest na maďarský způsob

Chřest Napoleon

Chřest po maďarsku

Chřest po vídeňsku

Chřest s frankfurtskou zelenou omáčkou

Chřest s jemnou omáčkou

Chřest s octem

Chřest vařený

Chřest vařený

Chřest vařený po polsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřest vařený s dušenými houbami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg chřestu, sůl, 10 dkg žampiónů nebo jiné houby, 1/2  citrón, 3 dkg másla,

Omáčka: 1/8 l bílého vína, 1/2 šálku hovězího vývaru, 4  žloutky, 1/2  citrónu, 10 dkg másla, zelená petrželka

zkopírováno z http://www.tacos.cz Chřest uvaříme ve slané vodě do měkka a vyrovnáme na mísu. Posypeme ho žampióny nakrájenými na plátky, podušenými na másle s citrónem. Do hrnku dáme hovězí vývar, bílé víno, šťávu z citrónu a žloutky a šleháme nad párou. Jakmile houstne, přidáváme po částech čerstvé máslo. Chřest posypeme zelenou petrželí a přelijeme omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2553x    verze pro tisk