cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
· Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
·
Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
·
Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
·
Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Pór smažený v těstíčku
Pór v alobalu
Pór vařený jako chřest
Pór vařený se žloutkovou omáčkou
Pór zadělávaný
Pór zapečený se sýrem
Pórek a la chřest
Pórek se šunkou
(Poireaux au jambon)
Pórkové krokety
Pórkové omelety se sýrem
Pórkové sýrové závitky
Pórkový nákyp
Restovaný chřest
Selský pórek
(Poireaux à la paysane)
Smažená cibule v těstíčku
Smažené taštičky plněné pórkem
Sýr zapečený s pórem a uzeninou
Zapečené cibule s kozím sýrem a sušenými rajčaty
(Oignons farcis au fromage de chèvre)
Zapečený chřest s uzeným masem
Zapečený chřest se šunkou