cpt. Cook
 

Pór smažený v těstíčku

Pór v alobalu

Pór vařený jako chřest

Pór vařený se žloutkovou omáčkou

Pór zadělávaný

Pór zapečený se sýrem

Pórek a la chřest

Pórek se šunkou
(Poireaux au jambon)

Pórkové krokety

Pórkové omelety se sýrem

Pórkové sýrové závitky

Pórkový nákyp

Restovaný chřest

Selský pórek
(Poireaux à la paysane)

Smažená cibule v těstíčku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené taštičky plněné pórkem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  pórků, sůl, 8 plátků pařížského salámu nebo šunky, olej na smažení,

Těstíčko: 1/8 l mléka, 2  vejce, sůl, polohrubá mouka, 1/2 lžíce tvrdého sýra

zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný pór nakrájíme na kousky 5-6 cm dlouhé a uvaříme je v malém množství osolené vody dopoloměkka. Okapané je klademe po jednom nebo po dvou na plátky salámu nebo šunky, zabalíme do závitku, spíchneme, obalíme v hustém těstíčku jako na omelety a dozlatova je po obou stranách usmažíme. Podáváme obložené hlávkovým salátem (nebo rajčatovým) nebo s kečupem či s tatarskou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2117x    verze pro tisk

Sýr zapečený s pórem a uzeninou

Zapečené cibule s kozím sýrem a sušenými rajčaty
(Oignons farcis au fromage de chèvre)

Zapečený chřest s uzeným masem

Zapečený chřest se šunkou