cpt. Cook
 

Pór smažený v těstíčku

Pór v alobalu

Pór vařený jako chřest

Pór vařený se žloutkovou omáčkou

Pór zadělávaný

Pór zapečený se sýrem

Pórek a la chřest

Pórek se šunkou
(Poireaux au jambon)

Pórkové krokety

Pórkové omelety se sýrem

Pórkové sýrové závitky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pórkový nákyp

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 větší pórky, 20 dkg krájeného uzeného masa, 3  vejce, žloutek, 1/8 l kysané smetany, 1/8 l kyselé smetany, 15 dkg strouhaného tvrdého sýra, sůl, mletý pepř,  špetka cayenského pepře a mletého muškátového oříšku, máslo do formy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zakysanou a kyselou smetanu, vejce, žloutek, sýr, pepř, sůl, muškátový oříšek a cayenský pepř rozšleháme. Do zapékací misky nebo formy rozložíme na špalíčky nakrájený a povařený pórek, posypeme sekaným uzeným masem a zalijeme rozšlehanou smetanovou směsí. Pečeme v předehřáté troubě při 200°C asi 40 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2465x    verze pro tisk

Restovaný chřest

Selský pórek
(Poireaux à la paysane)

Smažená cibule v těstíčku

Smažené taštičky plněné pórkem

Sýr zapečený s pórem a uzeninou

Zapečené cibule s kozím sýrem a sušenými rajčaty
(Oignons farcis au fromage de chèvre)

Zapečený chřest s uzeným masem

Zapečený chřest se šunkou