cpt. Cook
 

Asparagi alla milanese
(Milánský chřest)

Cibule na smetaně

Cibule plněná

Cibule s vejci

Cibule zapečené s modrým sýrem

Cibulové závitky

cuketkova spálená cibule

Gratinovaná čekanka v šunce

Holandský gratinovaný chřest se sýrem

Chřest na maďarský způsob

Chřest Napoleon

Chřest po maďarsku

Chřest po vídeňsku

Chřest s frankfurtskou zelenou omáčkou

Chřest s jemnou omáčkou

Chřest s octem

Chřest vařený

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřest vařený

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg chřestu, 8 dkg tuku, 3 lžíce strouhanky, tvrdý sýr strouhaný nebo holandská omáčka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Chřest očistíme, stáhneme opatrně slupky směrem dolů od hlavičky, abychom ji nepoškodili. Hořké konce odkrojíme, chřest svážeme do svazečků a vložíme do vařící slané vody a vaříme asi 20 minut. Je-li vařený, poznáme, stiskneme-li konec stonku. Opatrně jej vyjmeme na síto, aby se hlavičky nepolámaly. Okapaný chřest dáme na mísu, posypeme osmaženou strouhankou a pokapeme horkým tukem. Můžeme podávat i se strouhaným sýrem nebo polévat holandskou omáčkou nebo vařenou majonézou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2761x    verze pro tisk

Chřest vařený po polsku

Chřest vařený s dušenými houbami