cpt. Cook
 

Asparagi alla milanese
(Milánský chřest)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cibule na smetaně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg cibule, sůl, 1/4 lžičky muškátového květu, mletý pepř, 3 lžíce smetany, 2.15 dkg másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli oloupeme a 3 - 4 minuty blanšírujeme v osolené vařící vodě. Scedíme a nahrubo nasekáme. Okořeníme muškátovým květem, osolíme a bohatýrsky opepříme. Vmícháme smetanu. Směs vlijeme do máslem vymaštěné mísy a po povrchu poklademe kousky zbývajícího másla. Pečeme asi hodinu v předehřáté troubě při 190 °C (stupeň 5).
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2253x    verze pro tisk

Cibule plněná

Cibule s vejci

Cibule zapečené s modrým sýrem

Cibulové závitky

cuketkova spálená cibule

Gratinovaná čekanka v šunce

Holandský gratinovaný chřest se sýrem

Chřest na maďarský způsob

Chřest Napoleon

Chřest po maďarsku

Chřest po vídeňsku

Chřest s frankfurtskou zelenou omáčkou

Chřest s jemnou omáčkou

Chřest s octem

Chřest vařený

Chřest vařený

Chřest vařený po polsku

Chřest vařený s dušenými houbami