cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
· Rybí filé
·
Kapr
·
Pstruh, losos
·
Ostatní sladkovodní ryby
·
Mořské ryby
·
Raci, krabi, krevety
·
Hlemýždi, mušle, ústřice
·
Mořské potvory
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)
Ryba na houbách a na zázvoru
Ryba na karí
Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí
Ryba na roštu se sumahem
Ryba na zelené louce
Ryba s kaštany
Ryba s nudlemi
Ryba s pórem a česnekem
Ryba smažená ve vaječném těstě
Ryba v červené košili
Rybí filé na česneku
Rybí filé pečené s vínem
Rybí filé po mlynářsku
Rybí filé po S'čchuansku
Rybí filé po sicilsku
Rybí filé po švédském způsobu
Rybí filé po valašsku
Rybí filé s brokolicí
Rybí filé s dušenými houbami