zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby opláchneme a zalejeme studenou vodou. Necháme 20 minut stát a pak v té vodě 25 minut vaříme. Ocedíme. Rozkrájíme na kousky, přičemž odstraníme tvrdé části třeňů. Zázvor oloupáme a usekáme. Rybu nakrájíme na větší kousky. Osolíme. Třetinu bramborové moučky smícháme se sněhem z bílků. Kousky ryby obalíme v mouce s bílkem a smažíme 2 minuty po obou stranách na rozpáleném oleji. Stáhneme z plotny a dáme do tepla.
www.tacos.cz Vývar přivedeme do varu, přilejeme víno, vsypeme cukr, usekaný zázvor a bramborovou moučku, smíchanou s troškou studené vody. Do omáčky vložíme rybu a houby. Přivedeme do varu a 1 minutu vaříme. Podáváme horké posypané usekanou cibulkou.