cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé po valašsku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg rybího filé, 20 dkg nakládaných hub v kyselém nálevu, 20 dkg pórku, 2  citróny, 1/2 lžíce hladké mouky, 20 dkg kysané smetany, 115 dkg oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Filé naporcujeme, osolíme, pokapeme citrónem a necháme asi 2 hodiny v chladu odležet. Pak je obalíme v mouce a na oleji po obou stranách zprudka opečeme. Přidáme nakrájené kyselé houby, na plátky nakrájený pórek, podusíme a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. V troubě nebo na plotně podusíme a dochutíme citrónem. Omáčku podle potřeby zředíme vývarem. Podáváme s různě upravenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2816x    verze pro tisk

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami