cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé pečené s vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg rybího filé, 15 lžic oleje, 15 lžic 4% octa, sůl, 15 zrnek celého pepře, 1/2  bobkový list, strouhanka, máslo, 1/2 dl bílého vína, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zmrazené filé necháme mírně rozmrazit a rozdělíme na řízky. Upravíme je na porce. Vložíme do porcelánové misky, zalijeme směsí oleje, octa, soli a kořeni a necháme asi 3 hodiny marinovat. Pak je dáme okapat, potřeme tekutým zchladlým máslem, obalíme ve strouhance a vložíme do vymaštěného kastrolu. Opečeme je po obou stranách a pak je po částech podléváme vínem. Je-li třeba, přidáme více vína. Porce ryby zdobíme dílky citrónu.

www.tacos.cz Příloha: opečené brambory nebo brambory sypané petrželkou a salát z rajčat

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2621x    verze pro tisk

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami