cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé s brokolicí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg rybího filé, sůl, kmín, grilovací koření, 6 dkg oleje, 1/2 dl vody, 150 dkg brokolice, 15 dkg másla, 3  rajčata na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybí filé mírně osolíme, okmínujeme, poprášíme grilovacím kořením, vložíme do pekáčku na rozpálený tuk, opečeme po obou stranách, podlijeme vodou a dopečeme. Brokolici krátce povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Na talíř klademe filé, přidáme několik menších růžiček brokolice, které pokapeme máslem, přizdobíme plátky rajčat.

www.tacos.cz Příloha: různě upravené brambory nebo smažené bramborové krokety

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2668x    verze pro tisk

Rybí filé s dušenými houbami