cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé na česneku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg rybího filé, sůl, 4 stroužky česneku, 15 dkg slaniny, drcený kmín, 15 dkg másla, 15 cl vody, zelená petrželka, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Částečně rozmražené filé nakrájíme na plátky, potřeme česnekem utřeným se solí, vložíme na rozpuštěnou slaninu do pekáčku, okmínujeme, polijeme rozpuštěným máslem a pečeme v rozehřáté troubě. Během pečení podlijeme filé troškou horké vody. Na talíři posypeme filé sekanou petrželkou a ozdobíme plátkem citrónu.

www.tacos.cz Příloha: brambory, smažené hranolky a zeleninový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3241x    verze pro tisk

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami