cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé po S'čchuansku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg rybího filé, 1/2  pórek, 2  cibule, 1/2 sklenka desertního vína, olej, 1/2 lžíce francouzské hořčice,  špetka zázvoru, 15 lžic sójové omáčky, citrón, moučkový cukr, glutasol
zkopírováno z http://www.tacos.cz Filé nakrájíme na kostky asi 2x2 cm. Zalijeme marinádou připravenou z jemně sekaného pórku, cibule a ostatních přísad. Necháme 1 - 2 hodiny odležet. Okapanou rybu ve větším množství oleje prudce opečeme, scedíme a na sítu necháme okapat. Marinádu mírně zahustíme máčeným škrobem, na pánvi povaříme a přelijeme přes opečené kousky ryby.

www.tacos.cz Příloha: rýže, citrón a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2755x    verze pro tisk

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami