Ryba s pórem a česnekem
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 80 dkg rybího filé z tresky nebo jiné ryby, 15 lžic oleje, 3 stroužky česneku, 4 pórky, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce másla, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu nakrájíme na menší kousky, osolíme, poprášíme moukou a prudce opečeme na oleji. Z pórů vykrojíme střední část, tu pokrájíme na 5 mm široké proužky a přidáme k opečené rybě společně s usekaným česnekem. Vše na mírném ohni dusíme a zahustíme kouskem másla smíchaným se lžičkou hladké mouky. Povaříme jen krátce, aby se ryba nerozvařila. Hotový pokrm sypeme sekanou petrželkou a podáváme s rýží nebo hranolky.