cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé po sicilsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg rybího filé, sůl, 7 dkg rostlinného tuku, 1/2 lžíce strouhanky, citrón,

Kořenící směs: 2 lžíce hořčice, 3 lžíce oleje, 1/2 lžička dobromysli, mletý pepř, 10 dkg paprik, 1/2 lžička sekané zelené petrželky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Do misky vložíme hořčici, do které zašleháváme olej, přidáme oregano, trochu pepře, jemně nasekané paprikové lusky, petrželku a promícháme. Filé osolíme, potřeme připravenou kořenící směsí, vložíme do tukem vymazaného pekáčku, posypeme strouhankou a pečeme ve vyhřáté troubě. Ozdobíme plátkem citrónu.

www.tacos.cz Příloha: brambory, hranolky, hlávkový salát a rajčata

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3421x    verze pro tisk

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami