cpt. Cook
 

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřový perkelt

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřové kýty, 3 lžíce oleje, 2  cibule, 1/2 lžíce mleté papriky, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2  rajče, 1/2  zelená paprika, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Libové maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, potom krátce osmahneme mletou papriku, přidáme maso, osolíme a ještě chvíli společně opékáme. Podléváme mírně vždy, když se šťáva odděluje od tuku. Nakonec přidáme na jemné nudličky nakrájený očištěný paprikový lusk a rajčata. Dusíme doměkka, šťáva má být červenohnědá a přirozeně zahoustlá.

www.tacos.cz Příloha: noky, těstoviny nebo tarhoňa

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2563x    verze pro tisk

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem