Vepřové ragú se smetanovou omáčkou
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 150 dkg vepřové kýty, 1/2 lžíce másla, 1/2 cibule, 2 lžíce celeru, 1/2 lžička rajčatového protlaku, 1/2 lžička hořčice, 3 zrnka mletého pepře, 1/4 l kysané smetany, 3 lžíce bílého vína, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme celer, promícháme a vložíme na malé proužky nakrájené maso. Osolíme a dusíme na mírném ohni bez podlévání. Přidáme koření, rajčatový protlak, hořčici, víno a mírně podlité dusíme do měkka. Jakmile maso dostatečně změkne, přilijeme smetanu smíchanou s moukou a povaříme. Zrnka koření vyjmeme vidličkou.