cpt. Cook
 

Slovensko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tokáň Děvín

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg vepřové kýty, 10 dkg oleje, 10 dkg cibule, 2  feferonky, 115 dkg leča, 10 dkg šlehačky, 10 dkg kysané smetany, sůl, mletý pepř, citrón, 1/2 lžička mleté papriky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na tenké řízečky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme v chladu odležet. Na druhé části oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a prudce opečeme. Postupně přidáme mletou papriku, lečo, nakrájené feferonky, šlehačku a krátce povaříme. Při podávání dáme na každou porci lžíci kysané smetany a plátek citrónu.

www.tacos.cz Příloha: rýže, těstoviny nebo opečené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2451x    verze pro tisk

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem