cpt. Cook
 

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřový guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  19 dkg vepřového masa, 2 dkg oleje, 20 dkg cibule (pórku), 15 g másla, 15 g kečupu, 15 g vína, 8 g zelené petrželky, 15 g feferonek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nařežeme na kostičky (asi 20 ks na porci), osmažíme ve vroucím oleji a postupně přidáváme nadrobno nakrájenou cibuli, kečup, víno, osolíme, opepříme, popř. přidáme saturejku (čubricu). Dusíme na mírném ohni. Pred podáváním posypeme jemně nakrájenou petrželí a několika feferonkami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1223x    verze pro tisk

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem