cpt. Cook
 

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového plecka nebo ramínka, 1/2 lžíce vepřového sádla nebo másla, sůl, 1/2 menší cibule, 1/4 l rajčatové šťávy, 1/2 hlávky menší zelí, sůl, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na sádle nebo másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli (nesmí zežloutnout). Pak přidáme na nudličky pokrájené maso, osolíme a po celém povrchu je opečeme. Podléváme po částech rajčatovou Šťávou a vývarem a dusíme téměř do měkka. Zelí nakrájíme na čtverečky asi o straně 2 cm a přidáme je k masu. Podle potřeby přisolíme, a když se šťáva ze zelí vydusí, můžeme přilít ještě rajčatovou šťávu. Zelí nesmí příliš změknout. Použijeme-li v zimě skladované zelí, rozebereme je na listy a vložíme je vcelku na chvíli do vřelé vody, aby se odstranil pach. Pak je dáme okapat a nakrájíme. Nakrájených zelných čtverečků má být asi 4 šálky. Podle obliby zahustíme guláš kouskem másla smíchaného s moukou.

www.tacos.cz Příloha: malé nočky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1763x    verze pro tisk

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem