zkopírováno z http://www.tacos.cz Na sádle nebo másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli (nesmí zežloutnout). Pak přidáme na nudličky pokrájené maso, osolíme a po celém povrchu je opečeme. Podléváme po částech rajčatovou Šťávou a vývarem a dusíme téměř do měkka. Zelí nakrájíme na čtverečky asi o straně 2 cm a přidáme je k masu. Podle potřeby přisolíme, a když se šťáva ze zelí vydusí, můžeme přilít ještě rajčatovou šťávu. Zelí nesmí příliš změknout. Použijeme-li v zimě skladované zelí, rozebereme je na listy a vložíme je vcelku na chvíli do vřelé vody, aby se odstranil pach. Pak je dáme okapat a nakrájíme. Nakrájených zelných čtverečků má být asi 4 šálky. Podle obliby zahustíme guláš kouskem másla smíchaného s moukou.
www.tacos.cz Příloha: malé nočky