cpt. Cook
 

Bockwurst

Boudin blanc

Bratwurst

Čerstvá česneková klobása

Čerstvá chorizo klobása

Čerstvá polská kielbasa

Čerstvá sicilská klobáska

Chalupářský dlabanec

Jambalaya

Klobásy v rajské omáčce

Luganega

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Neapolská klobása

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  113 dkg vepřového plecka nebo ramínka, 23 dkg syrového sádla, 3 lžičky hrubé soli, 2 lžičky hrubě mletého mletého pepře, 2 lžičky jemně mletého koriandru, 2 stroužky utřeného česneku, 1/2 lžička pálivé papriky (nebo chilli, množství podle vlastní chuti), středně tlustá vepřová střeva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Příprava nářadí, střev a směsi je podrobně popsána v receptu na klobásku Luganega. Tyto ostřejší klobásky připravujte v délce asi 10 cm. Uložte do ledničky a spotřebujte do tří dnů, nebo je jednotlivě zabalte a zamrazte.
vloženo 20.05.2013    zobrazeno 2617x    verze pro tisk

Párky grilované se sýrem

Párky zapečené v listovém těstě

Potatiskorv
(Švédská klobáska s bramborem)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Slovenské klobásy s paprikou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Šunka v medu

Šunka zapečená s banány a sýrem