cpt. Cook
 

Bockwurst

Boudin blanc

Německo   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bratwurst

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  90 dkg vepřového plecka, 415 dkg telecího masa, 1/4 lžičky mletého nového koření, 1/2 lžičky kmínu, 1/2 lžičky majoránky, 3/4 lžičky mletého bílého pepře, 1.15 lžičky soli, klobásová střívka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Suroviny, nářadí, střívka si připravíme stejně jako v receptu Venkovská klobása. Obojí maso nakrájíme na menší kostky a pomeleme každé zvlášť, potom je smícháme. Pokud meleme na ručním mlýnku, směs obou mas pomeleme ještě jednou. Okořeníme a důkladně promícháme. Plníme do střev obvyklým způsobem, zakrucujeme klobásky asi 14 cm dlouhé. Bratwurst se smaží na pánvi nebo griluje na dřevěném uhlí. Pokud je nespotřebujeme do dvou dnů, musíme je uchovat mražené.
vloženo 19.05.2013    zobrazeno 9159x    verze pro tisk

Čerstvá česneková klobása

Čerstvá chorizo klobása

Čerstvá polská kielbasa

Čerstvá sicilská klobáska

Chalupářský dlabanec

Jambalaya

Klobásy v rajské omáčce

Luganega

Neapolská klobása

Párky grilované se sýrem

Párky zapečené v listovém těstě

Potatiskorv
(Švédská klobáska s bramborem)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Slovenské klobásy s paprikou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Šunka v medu

Šunka zapečená s banány a sýrem