cpt. Cook
 

Bockwurst

Boudin blanc

Bratwurst

Čerstvá česneková klobása

Čerstvá chorizo klobása

Čerstvá polská kielbasa

Čerstvá sicilská klobáska

Chalupářský dlabanec

Jambalaya

Rusko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Klobásy v rajské omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 uzené klobásy, 2 lžíce vepřového sádla, 1/2 lžíce hladké mouky, 4 lžíce rajčatového protlaku, sůl, 1/8 l jablečného vína nebo jiného sladkého
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nejprve uděláme zlatou jíšku, zalijeme ji vodou nebo polévkou, přidáme rajský protlak, sůl a vše povaříme. Zatím pokrájíme klobásy na tlusté plátky, osmažíme je na omastku do zlata a teprve pak vložíme do hotové omáčky, přilijeme víno a necháme takto asi 10 minut zakryté stát na kraji plotny, aby klobásy nasákly omáčkou. Můžeme použít zbylé rajské omáčky od oběda. Podáváme s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3016x    verze pro tisk

Luganega

Neapolská klobása

Párky grilované se sýrem

Párky zapečené v listovém těstě

Potatiskorv
(Švédská klobáska s bramborem)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Slovenské klobásy s paprikou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Šunka v medu

Šunka zapečená s banány a sýrem