cpt. Cook
 

Bockwurst

Boudin blanc

Bratwurst

Čerstvá česneková klobása

Španělsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čerstvá chorizo klobása

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  1315 dkg vepřového plecka, 415 dkg syrového sádla, 4 lžičky hrubé soli, 2 lžičky mletého pepře, 4 lžičky jemně mletého cayenského pepře, 1/2 lžička mleté papriky, 3 stroužky utřeného česneku, 3 lžičky červeného vinného octa, 1/4 šálku suchého červeného vína, 2 lžíce brandy, 1/2 lžička mletého fenyklu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Výroba klobásek je podrobně popsána u italských Luganega. U těchto čerstvých chorizo jen ponechejte před plněním důkladně promíchanou směs masa s kořením a ostatními surovinami asi čtyři hodiny v chladniččce, aby se chuti koření, vína a brandy mohly rozležet a maso absorbovalo tekutiny. Potom naplňte střívka, zakruťte je po 10 cm, uložte do ledničky a spotřebujte do tří až čtyř dnů a případný přebytek zamrazte.
vloženo 20.05.2013    zobrazeno 5310x    verze pro tisk

Čerstvá polská kielbasa

Čerstvá sicilská klobáska

Chalupářský dlabanec

Jambalaya

Klobásy v rajské omáčce

Luganega

Neapolská klobása

Párky grilované se sýrem

Párky zapečené v listovém těstě

Potatiskorv
(Švédská klobáska s bramborem)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Slovenské klobásy s paprikou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Šunka v medu

Šunka zapečená s banány a sýrem