www.tacos.cz Společně najemno pomeleme telecí maso a kuřecí prsíčka. Promícháme mleté maso, cibuli, zbývající sádlo, nastrouhaný muškátový oříšek, nové koření, pepř, sůl, petrželku a pažitku. Nejlépe na robotu mícháme, dokud není vše důkladně spojeno. Pak přidáme celá vejce i další bílky a znovu několik minut mícháme, posléze se přimíchá strouhanková kaše. Úplně nakonec vmícháme hustou šlehačku. Hotvou směsí plníme střeva, utvoříme asi 12 cm dlouhé klobásky. Přikryté je necháme v chladničce den či dva. Před vařením je propícháme vidličkou, v širokém hrnci zalejeme směsí vody a mléka půl na půl, přivedeme k varu a necháme velmi mírně vařit asi půl hodiny. Pak je můžeme hned osmažit nebo grilovat, ale po vychladnutí také vydrží až tři dny v ledničce.