cpt. Cook
 

Bockwurst

Boudin blanc

Bratwurst

Čerstvá česneková klobása

Čerstvá chorizo klobása

Čerstvá polská kielbasa

Čerstvá sicilská klobáska

Chalupářský dlabanec

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jambalaya

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg rýže, 150 dkg párků nebo uzeného vařeného masa, 1/2 velká cibule, 1/2 hlávka česneku, 40 dkg rajčat, 1/2  chilli paprička, 2 zelené papriky, sůl, mletý pepř, 1/2 lžička mleté papriky, 3 lžíce másla, 1/2 lžička dobromysli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozehřejeme dvě třetiny másla, zpěníme pokrájenou cibuli a česnek, na to přidáme pokrájené papriky, rajčata a pálivou papričku, osolíme a podusíme. Mezitím uvaříme rýži. Párky nebo uzené maso rozkrájíme, opečeme na zbylém másle spolu s kořením. Smícháme se zeleninou a uvařenou rýži polijeme směsí. Necháme stát v teple deset minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3724x    verze pro tisk

Klobásy v rajské omáčce

Luganega

Neapolská klobása

Párky grilované se sýrem

Párky zapečené v listovém těstě

Potatiskorv
(Švédská klobáska s bramborem)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Slovenské klobásy s paprikou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Šunka v medu

Šunka zapečená s banány a sýrem