www.tacos.cz Pekáč zahřejte, maso do něj vložte tučnou stranou dolů a osmahněte. Až vystoupí tuk, obraťte a osmahněte zbývající strany. Do výše 1 cm zalijte vodou. Pečte pod poklicí tučnou stranou masa nahoru. Česnek posypte solí a rozmačkejte. Smíchejte s hořčicí a kořením. Asi uprostřed doby pečení maso směsí potřete. Oloupanou cibuli nakrájejte na kostičky a přidejte do výpeku. Dbejte, aby ho v pekáčku byla stále asi 1 cm vysoká vrstva. Pečeni dejte na teplý podnos a přikryjte. Výpek propasírujte. V červeném víně rozkvedlejte škrob a vmíchejte. Omáčku krátce povařte. Pečeni omáčkou zalijte.
www.tacos.cz Tip: Do výpeku ponořte malé kousky kůže. Zbylé maso bez krusty zmrazte ve šťávě z pečeně.
www.tacos.cz Příloha: Rýže s petrželkou a růžičkovou kapustou. Teplý bramborový salát. Červené víno.