zkopírováno z http://www.tacos.cz Středem masa vedeme ostrým nožem řez, jímž protáhneme klobásu, dále maso prošpikujeme slaninou a půlkami zelených oliv. Potřeme je dále směsí meruňkového džemu a hořčice s tymiánem, mletým pepřem a solí. Na rozpáleném sádle rychle osmahneme ze všech stran, na chvilku vyjmeme a ve stejném kastrolku osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Vrátíme maso na cibulku a podlité vínem dusíme přikryté v troubě. V půlce pečení posypeme směsí mletého zázvoru s jalovcem a rozmarýnem v hmoždíři rozetřeným. Podle potřeby podléváme, před koncem necháme dopéci bez poklice. Měkké maso vyjmeme a naporcujeme. Plátky vložíme prohřát do šťávy, kterou jsme doplnili kysanou smetanou a troškou škrobu rozmíchaného ve studené vodě.
www.tacos.cz Příloha: knedlík