cpt. Cook
 

Mu-sü žou - vepřové nudličky s houbami a s vejcem

Musaka

Nadívaný vepřový bůček

Noisettes de porc sautées aux pruneaux
(Oříšky z vepřové panenky se švestkami)

Obrácený řízek

Ondřejova pečínka v chlebové krustě
(s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou)

Panenka s jogurtovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pastýřské kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1/2 lžíce oleje, sůl, mletý pepř, 1/2 plátek ovčího sýra, 1/2 plátek slaniny, 1/2  cibule i s natí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do kotlet ostrým nožem prořízneme kapsu. Mírně naklepeme, osolíme, opepříme a kapsu naplníme rozdrobeným ovčím sýrem, do kterého jsme zamíchali na kostičky nakrájený špek a nasekanou cibulovou nať. Kotlety zajistíme jehlou nebo je sešijeme. Cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme kotlety a dusíme doměkka.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2971x    verze pro tisk

Pečená anglická kotleta

Pečená kotleta po staročesku

Pečená vepřová kýta

Pečené koleno po bavorsku

Pečeně Paris

Pečené selátko sváteční

Pečené vepřové

Pečeně z plecka s bylinkovou kůrčičkou

Pečínka s pivní omáčkou

Pestrobarevný špíz

Pikantní vepřová pečeně

Pikantní vepřové kotlety