cpt. Cook
 

Králík s rajčaty

Králík s rajčaty

Králík smažený

Králík v balíčku

Králík v balíčku

Králík v balíčku po provensálsku

Králík v červeném zelí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík v houbové omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králíka, 3 dkg oleje, 1/2 hrst sušených hub, sůl, 1/2 dl kysané smetany, 4 dkg hladké mouky, zelená petrželka, ocet
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka vykostíme, kousky naklepeme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Houby předem na 2 hodiny namočíme do studené vody. Osmahlé kousky masa osolíme, podlijeme vodou, ve které jsme máčeli houby, přidáme houby a dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme a omáčku zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodou rozředěné kysané smetaně. Omáčku provaříme, vložíme maso, prohřejeme a vše dochutíme octem a solí a posypeme petrželovou natí. Podáváme s rýží Natural nebo celozrnnými těstovinami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2722x    verze pro tisk

Králík v rajčatové směsi

Králík z Provence

Králík zadělávaný

Marinády na králičí maso

Marinovaný smažený králík

Meranské králičí stehno

Parmské králičí řízky

Paštika z králíka s pomerančovou omáčkou

Pečený králík na česneku

Pečený králík na koření

Sella di coniglio porchettata con salsa alle nociole
(Králičí závitky s omáčkou z lískových oříšků)

Spiedini di coniglio
(Králičí špíz)