cpt. Cook
 

Králík s rajčaty

Králík s rajčaty

Králík smažený

Králík v balíčku

Králík v balíčku

Králík v balíčku po provensálsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík v červeném zelí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  zadní díl králíka, 2  cibule, 2 dkg slaniny, 1/2 hlávky červeného zelí, 1/2 lžičky kmínu,  špetka majoránky, 1/2 kyselé jablko, 3 dkg polohrubé mouky, ocet, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka rozdělíme na porce, sádlo vyjmeme, nakrájíme na kostičky a vyškvaříme. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a osmažíme na sádle. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme maso, osmažíme, podlijeme vývarem a dusíme 25 minut. Přidáme na nudličky nakrájené zelí, hrubě nastrouhané jablko, přidáme kmín, ocet a sůl. Dusíme pod poklicí doměkka. Maso vyjmeme, zelí zaprášíme moukou a povaříme. Dochutíme solí a octem a králíka vrátíme k zelí a prohřejeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2562x    verze pro tisk

Králík v houbové omáčce

Králík v rajčatové směsi

Králík z Provence

Králík zadělávaný

Marinády na králičí maso

Marinovaný smažený králík

Meranské králičí stehno

Parmské králičí řízky

Paštika z králíka s pomerančovou omáčkou

Pečený králík na česneku

Pečený králík na koření

Sella di coniglio porchettata con salsa alle nociole
(Králičí závitky s omáčkou z lískových oříšků)

Spiedini di coniglio
(Králičí špíz)