cpt. Cook
 

Králík s rajčaty

Králík s rajčaty

Králík smažený

Králík v balíčku

Králík v balíčku

Králík v balíčku po provensálsku

Králík v červeném zelí

Králík v houbové omáčce

Králík v rajčatové směsi

Králík z Provence

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík zadělávaný

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králíka, kořenová zelenina, cibule, mletý pepř, nové koření, sůl, 2 lžíce tuku, 2 lžíce hladké mouky, 1/2  květák (), muškátový květ
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do vody se solí, pepřem, novým kořením, oškrábanou a na tuku osmaženou mrkví, petrželí i celerem a cibulí dáme vařit králíka na kusy rozděleného. Když je již měkký, uděláme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z králíka a povaříme na omáčku. Do hotové přidáme pro chuť buď zvlášť dušené houby, nebo uvařený květák, rozdělený na růžičky, trochu sekané zelené petržele, podle libosti okořeníme ještě květem, neboť králík sám výraznou chuť nemá.

www.tacos.cz Podáváme s knedlíky houskovými nebo krupicovými a doplníme salátem, který přidá látky ochranné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2554x    verze pro tisk

Marinády na králičí maso

Marinovaný smažený králík

Meranské králičí stehno

Parmské králičí řízky

Paštika z králíka s pomerančovou omáčkou

Pečený králík na česneku

Pečený králík na koření

Sella di coniglio porchettata con salsa alle nociole
(Králičí závitky s omáčkou z lískových oříšků)

Spiedini di coniglio
(Králičí špíz)