Játrová paštika
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 150 dkg kuřecích jater, 8 lžic másla, 4 naťové cibulky nakrájené nadrobno, 15 lžic vermutu, 1/2 lžička tymiánu, špetka muškátového oříšku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme 1 lžíci másla, přidáme zelenou cibulku a za stálého míchání vaříme na středním plameni 1 minutu. Přidáme játra, tymián, muškátový oříšek, sůl a pepř, plamen zvýšíme na maximum a vaříme 4 minuty. Přilijeme vermut a vaříme 30 sekund. Směs přendáme do mixéru a rozmixujeme na jemnou kaši. Pomalu přidáme máslo a ještě chvíli mixujeme. Paštiku přendáme do misky a necháme v ledničce alespoň 6 hodin vychladit.