cpt. Cook
 

Anýzová vejce s hořčičnou omáčkou

Anýzová vejce s pikantní omáčkou

Avokádo se sezamem

Avokádové pyré s tuňákem

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bezmasý předkrm

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 hlávky zelí, 20 dkg žampiónů, olej, 2  papriky (červená a zelená), 1/2  pórek, 1/2  mrkev, pažitka,

Zálivka: 3 lžíce oleje, 1/2 lžíce vinného octa, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky glutasolu

zkopírováno z http://www.tacos.cz Zelí nakrájíme na nudličky, vložíme ho do vařící osolené vody a minutu ho povaříme. Pak ho scedíme a prolijeme studenou vodou. Necháme ho okapat a vložíme do mísy. Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky, osolíme a na rozehřátém oleji je orestujeme asi 5 minut. Podle chuti můžeme přidat i špetku drceného kmínu. Osmahlé žampiony vmícháme do zelí, přidáme na nudličky nakrájené papričky, pórek a velmi jemně nastrouhanou mrkev. Promícháme, zalijeme zálivkou umíchanou z oleje, octa, soli a glutasolu, kterou můžeme přiostřit trochou cayenského pepře nebo naopak zjemnit citrónovou šťávou a vodou. Předkrm podáváme posypaný jemně nakrájenou pažitkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5213x    verze pro tisk

Domácí huspenina

Domácí jogurt s meduňkou

Fazolky s olivovým olejem
(Zeytinyagli yesil fasulye)

Francouzský salát

Galantina z vepřového bůčku

Hermelín s pepřem

Humrový koktajl

Humrový koktejl Arizona

Humrový koktejl s koňakem

Humrový nebo krabí koktail

Humus

Husí játra v košíčkách z křehkého těsta

Chřestový salát s majonézou

Jarní beef salát

Játrová paštika