zkopírováno z http://www.tacos.cz Kupovaná huspenina nebývá tak chutná jako domácí. Záleží pochopitelně na řezníkovi, jak ji dokáže ochutit a jaké maso použije. Zkuste jí připravit sami, určitě si toto jídlo velice oblíbíte. Maso, každý druh samostatně, natěsnejte do 3 menších hrnců. Pod maso dejte plátky cibule a obložte mrkví. Masox povařte ve vodě, osolte a opepřete. Maso zalijte vývarem, přidejte bylinky a kousky bobkového listu. Zpola zakryté poklicí vařte do měkka. Nechte vychladnout. Želatinu namočte do studené vody. Maso pokrájejte na kostky a promíchejte. Vývary slijte, proceďte plátnem a vařte, až zbude jen polovina tekutiny, ve které rozpusťte vymačkanou želatinu. Maso vložte do formy a zalijte dobře ochuceným vývarem. Chlaďte 24 hodiny a teprve před podáváním vyklopte z formy.
www.tacos.cz Příloha: Remuláda a hlávkový salát, případně opékané brambory, pivo.