cpt. Cook
 

Anýzová vejce s hořčičnou omáčkou

Anýzová vejce s pikantní omáčkou

Avokádo se sezamem

Avokádové pyré s tuňákem

Bezmasý předkrm

Domácí huspenina

Domácí jogurt s meduňkou

Turecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fazolky s olivovým olejem

Zeytinyagli yesil fasulye

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg velkých fazolových lusků, 3  cibule, 2  rajčata, 0.6 dl olivového oleje, moučkový cukr, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazolové lusky nakrájíme na kousky o velikosti 5-6 cm, cibuli na větší kousky, rajčata na menší kousky. Dáme do hrnce, přidáme olivový olej, sůl, špetku cukru a zalijeme vodou, aby bylo vše ponořené. Dusíme pod pokličkou asi 45 min. Necháme vychladnout a podáváme s bílým chlebem.
vloženo 27.09.2008    zobrazeno 2166x    verze pro tisk

Francouzský salát

Galantina z vepřového bůčku

Hermelín s pepřem

Humrový koktajl

Humrový koktejl Arizona

Humrový koktejl s koňakem

Humrový nebo krabí koktail

Humus

Husí játra v košíčkách z křehkého těsta

Chřestový salát s majonézou

Jarní beef salát

Játrová paštika