cpt. Cook
 

Anýzová vejce s hořčičnou omáčkou

Anýzová vejce s pikantní omáčkou

Avokádo se sezamem

Avokádové pyré s tuňákem

Bezmasý předkrm

Domácí huspenina

Domácí jogurt s meduňkou

Fazolky s olivovým olejem
(Zeytinyagli yesil fasulye)

Francouzský salát

Galantina z vepřového bůčku

Hermelín s pepřem

Humrový koktajl

Humrový koktejl Arizona

Humrový koktejl s koňakem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Humrový nebo krabí koktail

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg krabů (z konzervy), 1/2  grapefruitu, 10 dkg majonézy, 3 lžíce šlehačky (ušlehané neslazené),  trochu kečupu, worcestrová omáčka, mletý bílý pepř, 1/2 lžíce brandy, desertní víno, hlávkový salát
zkopírováno z http://www.tacos.cz Grapefruit oloupeme, z dílků vyjmeme jen čistou dužinu a na talířku ji pokrájíme na malé kousky. Stejně pokrájíme krabí maso. Majonézu promícháme se šlehačkou, přidáme několik kapek worcestru, kečupu, vinný destilátu nebo sherry, trochu bílého mletého pepře. Smícháme s nakrájenými přísadami. Naplníme do hlubších skleněných vychlazených misek, zdobíme lístkem ze srdíčka salátu a kouskem krabího masa. Podáváme dobře vychlazené.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4273x    verze pro tisk

Humus

Husí játra v košíčkách z křehkého těsta

Chřestový salát s majonézou

Jarní beef salát

Játrová paštika