cpt. Cook
 

Anýzová vejce s hořčičnou omáčkou

Anýzová vejce s pikantní omáčkou

Avokádo se sezamem

Avokádové pyré s tuňákem

Bezmasý předkrm

Domácí huspenina

Domácí jogurt s meduňkou

Fazolky s olivovým olejem
(Zeytinyagli yesil fasulye)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Francouzský salát

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  karotka, celer, zelený hrášek, fazolový lusk (bílé zelí), 2  brambory, 1/2 kyselé jablko, 10 dkg libové šunky, sůl, mletý pepř, citrón, 1/2 šálek majonézy, 3 lžíce ušlehané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Všechny přísady (zeleninu vařenou) drobně pokrájíme na kostičky, pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi 1/4 hodiny uležet. Pak vše smícháme s ochucenou francouzskou majonézou a dáme vychladit. Zdobíme syrovou zeleninou jemné chuti, jako rajčaty, plátky skleníkové okurky, nebo ovocem, např. plátky broskve nebo banánu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4644x    verze pro tisk

Galantina z vepřového bůčku

Hermelín s pepřem

Humrový koktajl

Humrový koktejl Arizona

Humrový koktejl s koňakem

Humrový nebo krabí koktail

Humus

Husí játra v košíčkách z křehkého těsta

Chřestový salát s majonézou

Jarní beef salát

Játrová paštika