cpt. Cook
 

Anýzová vejce s hořčičnou omáčkou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Anýzová vejce s pikantní omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  vajec, sójová omáčka, badyán, anýz
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vejce vaříme ve vodě 5 minut, ochladíme a jehlou propícháme (neloupaná). Sójovou omáčku, badyán, anýz a vodu svaříme a v této lázni vaříme vejce ještě asi 10 minut. Necháme vychladnout, oloupeme a ještě chvíli marinujeme v připraveném nálevu. Krájíme na čtverečky a podáváme přelité pikantní omáčkou. Zdobíme zelenou petrželkou a kapií.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2356x    verze pro tisk

Avokádo se sezamem

Avokádové pyré s tuňákem

Bezmasý předkrm

Domácí huspenina

Domácí jogurt s meduňkou

Fazolky s olivovým olejem
(Zeytinyagli yesil fasulye)

Francouzský salát

Galantina z vepřového bůčku

Hermelín s pepřem

Humrový koktajl

Humrový koktejl Arizona

Humrový koktejl s koňakem

Humrový nebo krabí koktail

Humus

Husí játra v košíčkách z křehkého těsta

Chřestový salát s majonézou

Jarní beef salát

Játrová paštika