cpt. Cook
 

Houbové krokety

Houbové lívanečky

Houbové opečenky

Houbové ragú na víně

Houbové ragú po švýcarsku

Houbové ražniči

Houbové taštičky

Houbový balabán

Houbový guláš I.

Houbový guláš II.

Houbový guláš s kysanou smetanou

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Houbový kastrol z lišek

Sformato con funghi finferli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg lišek, 150 dkg domácího chleba, 215 dkg bešamelové omáčky, zeleninový vývar podle potřeby, parmazán podle chuti, 1/2 stroužek česneku, zelená petrželka, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby očistěte vlhkým hadříkem. Na pánvi rozehřejte olej s česnekem, přidejte houby a za občasného míchání je asi 10 minut restujte. Dochuťte petrželkou, solí a pepřem.

www.tacos.cz Vymažte zapékací misku olejem, naaranžujte do ní plátky chleba, navlhčete je zeleninovým vývarem a potřete je velkým množstvím bešamelové omáčky. Posypte strouhaným sýrem a přidejte část podušených hub. Pokračujte dalšími vrstvami, poslední budou houby posypané strouhaným sýrem. Zapečte v předehřáté troubě na 200 °C asi 25 minut. Vyjměte z trouby, nechte vychladnout a podávejte.

vloženo 09.11.2024    zobrazeno 43x    verze pro tisk

Houbový kaviár

Houbový koláč s pórkem na jedné pánvi

Houbový kuba

Houbový nákyp

Houbový svítek

Houbový tatarák

Houby na paprice

Houby na paprice