cpt. Cook
 

Farfalle s voňavým pestem
(Farfalle al pesto aromatico)

Fettuccine al burro
(Těstoviny s máslem)

Fettuccine Alfredo

Fettuccine alla gricia

Fettuccine se žampiony a gorgonzolou

Flíčky s uzeným masem a smetanou

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Fusilli alla vesuviana
(Fusilli z Vesuvu)

Fusilli čtyřsýrové
(Fusilli con salsa ai formaggi)

Fusilli s dýní
(Fusilli con la zucca)

Fusilli, ricotta e funghi
(Fusilli s ricottou a houbami)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Garganelli s hříbky a brokolicí

Garganelli ai funghi porcini e broccoletti

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg těstovin garganelli, 30 dkg hřibů, 115 dkg brokolice, 4 dkg pecorina, 1/2  červená cibule, 2  rajčata, 2 stroužky česneku, 1/2 šálek zeleninového vývaru, extra virgin olivový olej, sůl, zelená petrželka, bazalka, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pečlivě očistěné hřiby nakrájíme na tenké plátky a pak je v pánvi s olejem, solí, česnekem, pepřem a petrželkou osmažíme po dobu asi 15 minut. Vedle necháme zhnědnout na plátky nakrájenou cibuli, ke které přidáme malé růžičky brokolice, kostičky oloupaných rajčat, zeleninový vývar, sůl a pepř a všecko povaříme na mírném ohni asi 10 minut. Hotové houby i brokolici smícháme. V osolené vodě uvaříme al dente těstoviny garganelli (malé rýhované trubičky), ocedíme a prohřejeme s houbovou směsí, v případě potřeby přidáme trošku vody z těstovin, přímícháme proužky bazalky. Podáváme zdobené hoblinkami pecorina.
vloženo 06.03.2010    zobrazeno 1951x    verze pro tisk

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety