cpt. Cook
 

Farfalle s voňavým pestem
(Farfalle al pesto aromatico)

Fettuccine al burro
(Těstoviny s máslem)

Fettuccine Alfredo

Fettuccine alla gricia

Fettuccine se žampiony a gorgonzolou

Flíčky s uzeným masem a smetanou

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Fusilli alla vesuviana
(Fusilli z Vesuvu)

Fusilli čtyřsýrové
(Fusilli con salsa ai formaggi)

Fusilli s dýní
(Fusilli con la zucca)

Fusilli, ricotta e funghi
(Fusilli s ricottou a houbami)

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso Tennessee

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg mletého hovězího masa, 30 dkg špaget, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžička mletého zázvoru, 30 dkg fazolových lusků, 4  jarní cibulky nakrájené nadrobno, 1/2 lžička mleté papriky, chilli, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Špagety uvaříme podle návodu. Mezitím na pánvi krátce osmahneme mleté maso. Během vaření ho vařečkou nebo i vidličkou rozbíjíme na malé kousky. Maso ochutíme sójovou omáčkou, sladkou paprikou, chilli kořením, solí a pepřem a dáme ho na stranu. Ve stejné pánvi uvaříme fazolové lusky a přidáme zázvor. Kdy jsou fazole hotové, přidáme maso, špagety a zelenou cibulku, promícháme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2216x    verze pro tisk

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety